Навіщо варто нарощувати вії?

Навіщо варто нарощувати вії?

Сучасним б'юті-трендом є природність краси. Але все ж таки, зараз, більшої популярності набула процедура нарощування вій. Її прихильниці багато в чому виграють, адже, вибираючи цей спосіб подовження та підкручування вій, набувають особливого погляду, який відрізняється природною виразністю.
Перевага даної процедури – у можливості вибирати довжину та ступінь підкручування вій, що дозволяє зробити ваші очі настільки яскравими, наскільки забажаєте. Зазвичай, довжина вій коливається від 6 до 15 мм. Ступінь вигину теж різна - від прямих вій, для максимальної природності, до супер-вигинів. Можна визначити і колір, який вам більше підійде. До речі, найчастіше клієнтки салонів вибирають між чорним та коричневим.
Нарощування вій, крім краси, надає низку інших переваг. Ви тепер зможете менше часу приділяти макіяжу: вії і без нього будуть виглядати надзвичайно. А погляд завжди буде відрізнятися неповторною свіжістю та привабливістю, будь то похід на робочий офіс дощовим ранком, спортивна пробіжка або відвідування веселої вечірки.
Ефектність без втрати природності – основна перевага процедури нарощування вій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

UA